Remedy Entertainment дає надії на Control 2

post

Розробник Control 2, компанія Remedy Entertainment, уточнила, що нещодавні зміни в Annapurna Interactive не впливають на її співпрацю. Минулого місяця Remedy Entertainment уклала угоду з Annapurna Pictures, згідно з якою остання допоможе профінансувати виробництво сиквела Remedy у жанрі екнш адверчури, Control 2, в обмін на права на адаптацію Alan Wake та Control для телебачення та кіно.

Після суперечки з керівництвом, минулого тижня ігровий видавничий відділ Annapurna Interactive оголосив, що весь його штат у складі 25 працівників покинув компанію. Це сталося після того, як Annapurna Interactive не змогла отримати схвалення на відокремлення в окрему компанію. Ця новина шокувала ігрову спільноту, оскільки Annapurna Interactive мала репутацію одного з найкращих незалежних видавців у галузі, відомого за такі ігри, як Outer Wilds, What Remains of Edith Finch, Journey та інші. Багато фанатів ігор Annapurna залишилися стурбованими тим, як це вплине на розробників, які співпрацюють із видавцем, і чи постраждають майбутні ігри, такі як Wanderstop, Mixtape та Lushfoil Photography Sim. Незважаючи на відхід всього персоналу, Annapurna Interactive ще офіційно не оголосила про закриття свого тепер порожнього ігрового відділу.

Після масового виходу співробітників Annapurna Interactive, директор з комунікацій Remedy Entertainment Томас Пуха уточнив ситуацію для геймерів, стурбованих майбутнім Control 2. У Twitter Пуха наголосив, що, оскільки Annapurna Interactive є окремим підрозділом від Annapurna Pictures, угода з останньою не постраждала через відхід співробітників з Annapurna Interactive. Пуха нагадав гравцям, що Annapurna Pictures лише співфінансує Control 2, а Remedy все ще самостійно займається видавництвом цієї гри.

Оскільки угода між Remedy Entertainment і Annapurna Pictures залишається в безпеці після нещодавніх подій у ігровому відділі Annapurna, фанати ігор Remedy все ще можуть очікувати на адаптації Alan Wake і Control для фільмів і телебачення, які були обіцяні цією угодою.

Оскільки Alan Wake 2 був випущений лише минулого року, ймовірно, пройде ще кілька років, перш ніж Remedy буде готова представити Control 2. Студія також працює над кількома іншими проектами, включаючи ремейки перших двох ігор Max Payne і багатокористувацький спін-офф Control з кодовою назвою “Condor”.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023