Фільм за мотивами Watch Dogs завершив зйомки

post

Зйомки живої екранізації Watch Dogs, які розпочалися в липні, офіційно завершені. Фільм режисера Матьє Турі з головними ролями Софі Вайлд і Тома Блайта, до складу акторів також нещодавно приєдналася Маркелла Кавена, Вайлд і Кавена — австралійки, але малоймовірно, що обидві гратимуть австралійських персонажів, з огляду на те, як часто австралійці грають англійців або американців у великобюджетних фільмах.

Ігри Watch Dogs не мають такої глибокої розробки світу, як серія Assassin’s Creed, і важко уявити, що може запропонувати цей проєкт, чого не можна зробити в будь-якому іншому фільмі про хакерів. З іншого боку, фільм за Assassin’s Creed виявився трохи провальним, а коли Ubisoft віддала фільм Werewolves Within режисеру Джошу Рубену без жодного контролю, то результат був чудовим.

Ми не можемо знати зараз чи надасть фільм якихось нових почуттів фанатам, чи стане новим розчаруванням, яким завжди називають фільми по іграх. Неможливо знати коли саме вийде фільм, проте, якщо його вже зняли, ймовірніше всього, очікування на це займе небагато часу.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023