Перший Red Dead Redemption на ПК вже скоро

post

Після оновлення лаунчера Rockstar Games на ПК, яке відбулося 17 вересня, низка джерел повідомили, що в оновленні була виявлена метадані про Red Dead Redemption, перш ніж вони були швидко виправлені. Хоча Red Dead Redemption доступна на сучасних консолях, офіційної версії для ПК від Rockstar Games досі не було випущено.

Оригінальна гра вийшла у 2010 році. Події Red Dead Redemption розгортаються у 1911 році, під час занепаду епохи американського Дикого Заходу, і слідкують за історією колишнього члена банди Ван дер Лінде, Джона Марстона.

Хоча всі чутки варто сприймати обережно, останній виток про порт Red Dead Redemption на ПК може мати підстави. За словами користувача Twitter TezFunz2, Rockstar Games випадково включила деякі метадані Red Dead Redemption на ПК в оновлення лаунчера Rockstar Games 17 вересня. TezFunz2 також стверджує, що дані Red Dead Redemption були додані до внутрішньої бази даних Steam (через SteamDB) рано вранці 17 вересня. Однак ці дані на момент написання залишаються прихованими від публічного доступу. Оновлення лаунчера Rockstar Games збіглося з додаванням античита BattlEye до Grand Theft Auto Online на ПК.

У відповідь на публікацію TezFunz2 інші користувачі поділилися додатковими доказами наявності папок з назвою Red Dead Redemption та поточною версією Grand Theft Auto 5, надавши скріншоти для підтвердження змін. Незабаром після виявлення папки з метаданими Red Dead Redemption користувачами соціальних мереж, Rockstar Games тихо видалили її з лаунчера. Хоча чутки про можливий порт Red Dead Redemption на ПК поширюються з часу портовання гри на PS4 та Switch у 2023 році, нове відкриття метаданих може бути одним з найсильніших аргументів на користь того, що порт на ПК вже в розробці.

Red Dead Redemption залишається однією з найкращих ігор на тему Дикого Заходу за останні два десятиліття. Час покаже, чи буде порт на ПК випущений, і коли це станеться.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023