У новій серії “Каратель” від Marvel Comics Френка Касла замінив… абсолютно новий персонаж

post

Ось вам сюрприз: у наступній серії коміксів про Карателя не буде Френка Касла. Натомість, якийсь хлопець на ім’я Джо Гаррісон (Joe Garrison) готується до наступної ітерації цієї серії коміксів, про що Marvel Comics оголосили сьогодні на конференції Comic-Con у Сан-Дієго.

Гаррісон – новий персонаж письменника Девіда Пепоуза (” Дикі Месники“), “відставний секретний агент Щ.И.Т., який повертається в дію після того, як його минуле знову нагадує про себе“, – йдеться в прес-релізі Marvel Comics.

А де Френк Касл? У міні-серіалі Джейсона Аарона, Хесуса Саїса та Пола Азацети “Каратель“, після того, як він став обраним аватаром бога вбивства, його воскресла дружина Марія позбавила його новознайдених сил, і він потрапив у полон до Месників. Потім Марія розповіла, що збиралася подати на розлучення в день своєї смерті, забрала всі його гроші і пішла від нього. Замість того, щоб прийняти покарання Месників, Френк ніби магічним чином знищив себе, а Доктор Стрендж підтвердив, що “Френка Касла більше немає”.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023