Настолка по Cyberpunk 2077 зібрала на краудфандингу потрібну суму за 10 хвилин

post

Настільна гра по Cyberpunk 2077 від CD Projekt Red і Go On Board досягла своєї мети на краудфандингу лише за 10 хвилин і 4 секунди. Кампанія, яка стартувала на краудфандинговому вебсайті Gamefound о 6:00 за тихоокеанським часом, була повністю профінансована уже о 6:10.

Cyberpunk 2077: The Board Game — це кооперативна, сюжетно орієнтована тактична гра, яка досліджує альтернативний розвиток подій, змінюючи важливі події з відеоігри, йдеться в синопсисі. Гра включає 13 місій, унікальні механіки та персонажів з всесвіту Cyberpunk від CD Projekt Red, включаючи Ві, Джуді, Панам і Джекі.

Стандартне видання Cyberpunk 2077: The Board Game містить п’ять мініатюр гравців, всі необхідні ігрові дошки, карту Найт-Сіті з 50 локаціями, паперових ворогів, велику кількість жетонів і кубиків, а також правила.

Всі додаткові фінансові цілі також були досягнуті за цей короткий час, тому гравці також можуть очікувати новий ігровий режим, додаткову зброю, більш якісні продукти, більше мініатюр і нову місію.

CD Projekt Red розширює всесвіт Cyberpunk 2077, який сам по собі є адаптацією настільної рольової гри, різними способами. Крім того, що розробляється повноцінне продовження улюбленої гри, також ведеться робота над проєктом у жанрі лайв-екшен, і CD Projekt Red підтвердила, що в розробці перебувають ще кілька анімаційних проєктів, подібних до Cyberpunk Edgerunners.

Читайте також

Warp's MediaІгри, фільми i всяке інше
гік-культурне
2023